3 pár hozzávalós tortakrém, amit a piskóták közé kenhetsz

A torta nem kifejezetten egy gyors vagy egyszerű műfaj, persze ez nem jelenti azt, hogy ne könnyíthetnénk valamennyit a saját dolgunkon. Például a tortakrém elkészítésének egyszerűsítésével. Bomba receptek jönnek!

Minden valamire való torta piskótából és krémből áll, és míg a sütemény alapjával nem nagyon babrálhatunk, addig a lapok közé kent tortakrémmel bátran végezhetünk kísérleteket. A lényeg, hogy sűrű legyen, de kenhető, hogy tartsa az állagát, mégis légies legyen és könnyed. Feledkezzünk meg a klasszikus vajkrémről, hiszen a vaj ára úgyis az egekben, és lássuk be, tudunk jobbat a gejl, tömény, fullasztó tortakrémnél, amire a legtöbb recept esküszik. Csupa olyan recept érkezik, amelyik kevés (néha mindössze 2!) hozzávalóval operál, mégis isteni végeredményt nyújt. Vágjunk bele!

Nézd meg galériánkban a pár hozzávalós tortakrémeket:

Receptek, amelyekkel gyakorolhatsz:

Grillázsos zserbótorta

A zserbó ízhármasa egy olyan klasszikusan karácsonyi párosítás, ami nélkül nehéz elképzelni ezt az időszakot. Szerencsére nem is kell, hiszen itt a jól ismert sütemény, mondjuk egy ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp vár:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...