16 telitalálat torta, amelybe készítője krémes tejfölt (is) kanalazott

Tejföllel krémesített torták kerülnek ma górcső alá, és ember legyen a talpán, aki kibírja, hogy nem készíti el valamelyik gyönyörűséget a közeljövőben.

Tejfölös torták?! Hát ez elképesztően jól hangzik, hiszen nem igazán létezik olyan étel, mely nem lesz finomabb eme krémes, hófehér tejterméktől. Sajttorták hada, répatorta, túrótorta, red velvet, de csokitorta is várja, hogy elkészüljön a konyhádban! Tejfölös torták, alant:

  1. 1.

    Málnás-pisztáciás sajttorta

  2. 2.

    Szilvalekváros túrótorta

  3. 3.

    Espressós-csokoládés sajttorta

  4. 4.

    Brazil répatorta (Bolo de cenoura)

  5. 5.

    Legkrémesebb sajttorta

  6. 6.

    Tejfölkrémes-fahéjas citromtorta

  7. 7.

    Sós karamellás New York sajttorta zúzott grillázzsal

  8. 8.

    Rózsaszín reszelt túrótorta

  9. 9.

    Málnás sajttorta Kláritól

  10. 10.

    Red Velvet torta (Vörösbársonytorta)

  11. 11.

    Sajttorta - Varga Iza

  12. 12.

    Túrógombóctorta

  13. 13.

    Gyors csokitorta Krisztitől

  14. 14.

    Kettő az egyben sajttortás répatorta

  15. 15.

    Citromos-málnás torta Júlia konyhájából

  16. 16.

    Feketeribizlis-sajttorta

Még több tortarecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...