4 trükk, amitől esztétikusabb lesz minden réteges torta

Amikor tortát sütünk, mind arról álmodozunk, hogy a végeredmény úgy fest majd, mint a közösségi média képein vagy a cukrászatokban. Ahhoz, hogy tényleg közelebb kerüljünk az igazán esztétikus külsőhöz, fogadjuk meg és vessük be az alábbi tippeket, trükköket.

Nem kis feladat egy olyan tortát megalkotni, ami egyszerre esztétikus kívül, és isteni belül – nem csoda, ha tényleg csak szülinapok alkalmával veselkedünk neki a kihívásnak. Amikor mégis rászánjuk magunkat, a minőségi alapanyagok és a töretlen koncentráció mellett szükségünk lesz néhány furfangos trükkre, hogy tényleg minden úgy sikerüljön, ahogy a nagy receptkönyvben meg van írva. Mentsük hát el az alábbi tanácsokat legközelebbre, ha tortát sütünk!

Nézd meg galériánkban a tortakészítés tippjeit, kattints a tanácsokért a képre!

Ha gyakorlásra vágysz, íme, pár tortarecept:

Trikolor répatorta

A húsvéti kedvencben, a répatortában általában csak az „alap” a narancssárga répát használjuk, megfeledkezve arról, hogy a zöldségnek van ám lila és sárgásfehér színű ...

Fekete-erdő torta egyszerűen

Íme egy igazi klasszikus, a Fekete-erdő torta, ami retro jegyeivel együtt hatalmas kedvenc nálunk, és bármilyen alkalomra örömmel fogadjuk. Nem lehet nem szeretni, hiszen minden tökéletes ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekkel gazdagodhatsz:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...