A legfinomabb halreceptek 2023-ban

A magyar nem egy halas nemzet, pedig lehetősége és alkalma is lenne rá, hogy megannyi, akár hazai halból válogasson. Ennek ellenére azért van, amit szeretünk: lazac jöhet minden mennyiségben, de a rántott pontypatkó és természetesen a halászlé is trónbitorló, idén is. Lássuk a legfinomabb halrecepteket 2023-ban.

A legfinomabb halreceptek 2023-ban? Igen, mi összeszedtük, és egy eléggé csinos top 10-es lista állt össze, melyben lazac, harcsa, tonhal, de ponty is akad! És neked melyik halrecept volt a kedvenced 2023-ban?

  1. 1.

    Martha Stewart kedvenc tonhalsalátája

  2. 2.

    Gyors halászlé sűrítményből

  3. 3.

    Ünnepi harcsapaprikás túrós csuszával

  4. 4.

    Tuna melt, azaz tonhalas melegszendvics

  5. 5.

    Az eredeti bajai halászlé, házi gyufatésztával

  6. 6.

    Rántott pontypatkó

  7. 7.

    A legomlósabb sült hekk kovászos uborkás remuládmártással

  8. 8.

    Egészben sült aranydurbincs (Tunner-módra)

  9. 9.

    Hagyományos rácponty

  10. 10.

    Laxpudding, a svédek burgonyával rakott lazaca

Még több halétel receptje itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...