Top 9 puliszkás étel

Polentát kívánt a saltimbocca -  a versenyzők közül sokan el is készítették az olasz húsétel egyik lehetséges köretét.

A Konyhafőnök mai adásában egy olasz különlegességet, saltimboccát kellett készíteniük a versenyzőknek, a köretet viszont saját maguk találhatták ki. Reméltük, hogy többen polentát, magyarán puliszkát készítenek mellé. Ezt az egyszerű köretet volt, aki csak tejszínnel és reszelt parmezánnal dúsította, Tamás azonban apróra vágott zöldségekkel tette még ízletesebbé. Te mennyire vagy jártas a puliszkakészítésben? Íme néhány ötlet, hogyan dobd fel ezt a kukoricaételt!

  1. 1.

    Polenta

  2. 2.

    Fokhagymás-vajas polenta petrezselyemmel

  3. 3.

    Sajtos-olívás-juhtúrós polenta

  4. 4.

    Sült polenta túróval töltve

  5. 5.

    Sült fűszeres polentarudak

  6. 6.

    Pórés-paprikás sült polenta

  7. 7.

    Polenta kelkáposztával

  8. 8.

    Háromsajtos sült polenta

  9. 9.

    Narancsos polenta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...