TOP 9 növényi alapú SÓS KENCE a kenyeredre

Ha szeretnéd kicsit egészségesebb, könnyedebb, növényi eredetű fogásokkal kitölteni a heti menüdet, mutatunk pár sós kencét reggelire vagy vacsorára. (x)

Ha gondot okoz, mit egyél hideg étkezésekkor, és mit kenj a kenyérre/pirítósra reggelire, uzsonnára vagy vacsorára, akkor van egy jó hírünk: van élet a felvágottas-sajtos szendvicsen túl is! Szuper növényi összetevőkből álló kencéket mutatunk!

TIPP:

A Flora margarin tejmentes, így tökéletesen beilleszthető a növényi alapú illetve a tejfehérje-allergia és a laktóz-intolerancia étrendjeibe is. Zsírtartalmának 71%-a értékes egyszeresen és többszörösen telítetlen (omega-3, omega-6) zsírsavakból áll, amelyek hozzájárulnak szív- és érrendszerünk egészségéhez.

  1. 1.

    Citromos zöldborsókrém

  2. 2.

    Céklás humusz ropogós pitával

  3. 3.

    Tízperces guacamole

  4. 4.

    Baba ghanoush

  5. 5.

    Cukkinis kence

  6. 6.

    Paprikakrém

  7. 7.

    Humusz gyorsan

  8. 8.

    Zöldfűszeres padlizsánkrém

  9. 9.

    Ajvár

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...