Top 9 krumplisaláta 250 kalória alatt

Klasszikus köret, amely kiválóan illik hidegtálakhoz és meleg ételek mellé is. Nem igazán lehet elrontani, és bár burgonya-alapúak, el lehet őket készíteni alakbarát módon is.

Bár sokan azt gondolják, hogy a burgonya nem túl alakbarát alapanyag, azért szerintem elfér a hétköznapi menüben és az ünnepi asztalon is. A karácsonyi menü részeként sok helyen szerepel burgonyasaláta formájában, könnyen, előre elkészíthető, változatosan fűszerezhető, bevethető köret a családi ebédhez, vacsorához is és a vendégváró hidegtálakhoz is.

Kínálatunkból kiválasztottam nektek most 9 db, adagonként kevesebb, mint 250 kalória energiatartalmú burgonyasalátát. Próbáljátok ki őket!

Olvastad már?

Top 10 alakbarát burgonyás tipp

  1. 1.

    Majonézes burgonyasaláta 4. (tárkonyos-kefires)

  2. 2.

    Céklás burgonyasaláta

  3. 3.

    Trikolor burgonyasaláta

  4. 4.

    Téli zöldbabos burgonyasaláta

  5. 5.

    Zöldséges krumplisaláta

  6. 6.

    Sült krumpli saláta

  7. 7.

    Török burgonyasaláta

  8. 8.

    Dán burgonyasaláta

  9. 9.

    Brokkolisaláta krumplival

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Gyümölcskenyér

Ha könnyen és gyorsan szeretnétek emlékezeteset villantani, akkor ez a gyümölcskenyér kapóra jöhet. Nálunk most aszalt vörösáfonya, cukrozott gyömbér, aranymazsola, dió és étcsoki ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...