Top 9 házi hot dog

Nem ám a pőre virsli, ketchup és mustár – turbózd fel a hot dogod! Ha otthon készíted, annyi szósz, hagyma és saláta kerülhet bele, amennyit csak szeretnél!

Pirított hagymakockák, lilahagymalekvár, grillzöldségek, reszelt sajt, szalonna és sült krumpli – hogy csak egy pár plusz dolgot említsünk, amitől beindul a fantáziád – , és ezek mind-mind mehetnek a gondosan kiválasztott virsli vagy kolbász mellé. Aztán gondolkodhatsz azon is, hogy legközelebb te sütöd-e a hot dog kiflijét, házi ketchupot nyomsz-e mellé és saját keverésű zöldsalátával színezed-e az összképet - csak rajtad múlik. Hazai és külföldi ötletvariánsok jönnek – turbózd fel a kiflid! Egy nagy limcsi a gyerekeknek és egy pofa sör a felnőtteknek jár utána.

  1. 1.

    Curry hot dog

  2. 2.

    Vimpi Orfűről

  3. 3.

    Ragacsos hagymás hot dog sajttal

  4. 4.

    Ragadós hot dog héjában főtt krumpliban

  5. 5.

    Cukkini hot dog

  6. 6.

    Chili dog

  7. 7.

    New York style hot dog

  8. 8.

    Corn dog

  9. 9.

    Mini corn dog bulikra gyerekeknek

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...