TOP 8 főzelék, amit szeretünk

Mi imádjuk a főzelékeket, most pedig nektek is ihletet adunk, milyet főzzetek a héten. Toplista a kedvenc főzelékeinkkel! 

A főzelékek a hétköznapok megmentői. Rántással, habarással, önmagával sűrítve - ez utóbbi az elmúlt évek nagy kedvence. Persze a paletta sokszor adott, de most egy toplistában megmutatjuk nektek a mi kedvenceinket, hátha iránymutatást jelenthetnek a hétre. Egy héten többször is jó főzelékezni, már csak azért is, mert egészségesek, igenis laktatóak, viszonylag gyorsan elkészülnek , és szerintünk - bár ez persze ízlés dolga - nagyon finomak is.

Még több főzelék receptje

  1. 1.

    Vörösbab-főzelék Dianaturától

  2. 2.

    Fokhagymás-tejes tökfőzelék

  3. 3.

    Spenót bundás kenyérrel

  4. 4.

    Karamellás karalábéfőzelék

  5. 5.

    Sárgarépa főzelék 3.

  6. 6.

    Krémes zöldborsófőzelék

  7. 7.

    Kelkáposztafőzelék hagyományosan

  8. 8.

    Mézes-mustáros csicsókafőzelék

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...