Top 7 virslisaláta ebédre 400 kcal alatt

Szereted a virslit, de nem kívánod a főzeléket? Készíts belőle salátát!

Sokak kedvence a roppanós virsli, nekik válogattuk most össze ezt a virslisaláta listát.

Az itt felsorolt receptek mindegyik adagonként kevesebb, mint 400 kcal energia-, és kevesebb, mint 30 g szénhidráttartalmú. Fogyasszunk a saláták mellé ~70 g teljes kiőrlésű kenyeret, zsemlét, kornspitzt, az így összeálló étel jól beilleszthető az 1500 kcal napi energiatartalmú étrendbe ebédként. Az utolsó recept kicsit "csalós", ott már a recept részét képezi a kenyér is, így ez az étel magasabb energiatartalmú, de ebben a formában is beilleszthető az étrendbe.

Próbáljátok ki őket!

Olvastad már?

-40 kg fokozatosan: ez Szilvi története

  1. 1.

    Gyors nyári virslisaláta zöldségekkel

  2. 2.

    Virslisaláta sevi konyhájából

  3. 3.

    Korhelysaláta

  4. 4.

    Lencsesaláta Flóra konyhájából

  5. 5.

    Virslisaláta hagymával és káposztával

  6. 6.

    Fogyi franciasaláta füstölt virslivel

  7. 7.

    Indián szószos saláta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...