A ma reggeli termékellenőrzésem során meggyőződtem róla, hogy a pár napja vásárolt avokádóm megfelelően érett állapotba került, így nekiálltam avokádós recepteket vadászni.
Ezúttal nem guacamole volt a cél, hanem valami más, nálam ma azt hiszem az uborkás-citromos saláta lesz a nyerő, van is hozzá otthon minden.
Válasszatok ti is magatoknak egy kedvencet! Az alábbi válogatásból jól látható, hogy a guacamolen kívül mennyi mindenre felhasználható ez az értékes zsírsavakban, élelmi rostban, folsavban gazdag szuper gyümölcs. És bár jómagam húsevő vagyok, az biztos, hogy a vegán joghurt (nem is gondolnánk, hogy avokádó is van benne, ugye?!) és a csokimousse lesznek a következők az étlapon! (Jó, jó, a mandulás csokitorta kalóriatartalmáról azért ne felejtkezzünk el!)