Tél lévén az első és legédesebb gyümölcs legyen a banán a sorban! Ne tartogassuk, hűtőbe pedig semmiképpen ne tegyük, gyorsan megbarnul. Vaníliás, narancsos, mézes öntettel, serpenyőben sütve nagyszerű, villámgyors édesség. Következő finomságként jöjjön az alma. Tegyük sütőbe, vagy készítsük el bundázva, kevés olajon – így még a kevésbé szép daraboknak is van esélyük. Aztán jöhetnek a körték, melyeket gyorsan fel kell használnunk. Érett példányai alig igényelnek édesítést.
-
1.
Sült banán citromhabbal
-
2.
Sült banán narancsmártással
-
3.
Szezámmagos rántott banán juharsziruppal
-
4.
Fahéjas sült alma vörösáfonya dzsemmel
-
5.
Mézes körte
-
6.
Tésztában sült körte töltve
-
7.
Sült banán kókuszos karamellel