Top 7 paradicsomos étel, ami nem fekszi meg a gyomrod a nagy melegben

Ilyenkor a legfinomabb a paradicsom, használd ki te is az alkalmat, és vásárold kosárszámra a szezon legszebb darabjait. Mutatunk hozzájuk egy pár receptet is! (x)

A paradicsomos ételek szerencsére nem túl nehezek, fogyasztásuk után nem lesz telített érzésünk, tehát ebben a meleg időben is nyugodtan ehetjük őket. Egy frissen szedett paradicsommal készült tésztánál nincs finomabb, akár ebédre vagy vacsorára is könnyen el tudjátok készíteni. Ehhez és más paradicsomos fogáshoz jönnek most a legjobb receptek:

  1. 1.

    Friss és gyors paradicsomos tészta

  2. 2.

    Vörösboros-paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti Zahorán Bertoldtól

  3. 3.

    Paradicsomos bruschetta

  4. 4.

    Paradicsomba töltött muszaka

  5. 5.

    Guacamole Mexicana

  6. 6.

    Light tonhalas tésztasaláta

  7. 7.

    Light tésztasaláta csirkemellel

Tudj meg többet a FruitVeB Naponta 3x3 fogyasztásösztönző programról itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...