Fejtett bab vagy lencse biztosan akad az éléskamrádban. Főzz belőle tartalmas, gazdag levest vagy gulyást a hétvégére úgy, hogy két napra is kitartson! Ha karácsonykor kimaradt volna a halászlé a menüsorból, akkor most vásárolj pontyot a piacon, és pótold be az ebbéli hiányosságokat. Vagy egyszerűen dobj össze egy valódi gulyáslevest. Miközben rotyog a fazékban, lesz időd bekeverni a fánktésztát. Ha gyönyörűen megkelt, süss belőle csodás, kerek fánkokat. Kapd le a polcról a nagyiféle házi sárgabaracklekvárt, és induljon a farsangi családi ebéd!
-
1.
Bableves csülökkel és kolbásszal
-
2.
Savanyúkáposztás-bableves füstölt hússal
-
3.
Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel
-
4.
Egzotikus vöröslencseleves túrógombóccal
-
5.
Húsos lencseleves
-
6.
Korhely harcsahalászlé
-
7.
Tradicionális gulyásleves