A krumplipüréből sohasem elég, ezért gyakran eltúlozzuk az adagot. Másnap azonban már nem olyan finom, és az állaga is változik – kiszárad, sokszor pedig levet ereszt. Kidobni azért mégsem kell! Olyan szuperszónikus alapanyagokat rejt, amelyek más ételek, édes és sós tészták hozzávalói is egyben. Ha jól átdolgozzuk, sajtot reszelünk bele, megsütjük vagy lángos tésztájába keverjük, senki sem veszi észre az apró kis csalást. Szívesen elfogadja, sőt, élvezettel eszi az újrahasznosításból készült fogást!
-
1.
Pásztorpite ahogy Gréti készíti
-
2.
Nyírségi gombócleves Kittitől
-
3.
Klasszikus szilvás gombóc
-
4.
Barátfüle és nudli burgonyás tésztából
-
5.
Burgonyás minilángos
-
6.
Burgonya-gránica
-
7.
Burgonyás-vajas pogácsa Mandulától