A kelkáposztáról elsőként a rizzsel és darált hússal rétegezett rakott kel jut eszünkbe. Tejföllel isteni! Azonban vannak más finomságok is, amelyekhez fantasztikusan jól felhasználható. Ha kínai társát, a kínai kelt vásároljuk, sokkal egyszerűbbé válik a zöldség tisztítása és feldolgozása. Fűszerezhetjük kedvünkre, hiszen alapjáraton nincs kirívó markáns íze, bármi jól áll neki. Ugyanakkor sok vitamint rejt, ami ezeken a szürke, borongós napokon jól jöhet mindenkinek. Friss salátaként pedig felélénkít, színeivel feldobja napunkat.
-
1.
Joghurtos kínai kel saláta ahogy Fahéj készíti
-
2.
Frankfurti saláta újragondolva
-
3.
Mézes-chilis csirkesaláta
-
4.
Uborka saláta kínai kellel
-
5.
Kínai kel saláta 4. - curry öntettel
-
6.
Koreai kimchi – káposztasaláta
-
7.
Szecsuáni kínai kel saláta (Kínai kel saláta 3.)