Top 7 csőben súlt hús jó gazdagon és szaftosan

A húsok egyik legjobb elkészítési módja, ha csőben sütjük őket, sok sajttal, esetleg zöldséggel, és meg több szafttal. Te melyiket választanád?

  1. 1.

    Sertésborda Dubarry módra

  2. 2.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  3. 3.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  4. 4.

    Bécsi csirke

  5. 5.

    Kukoricas pulykamellgratin

  6. 6.

    Csirke gratin olaszosan

  7. 7.

    Csirkemell Dubarry módra füstölt sajttal

Legújabb receptek

Brownie-toboz sütés néklül

Tobozsütit ilyen módon még biztosan nem készítettél, próbáld ki ezt az egészségesebb verziót most egy zöldség bevonásával - lehet, hogy plusz édesítést sem kíván!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...