Top 3 rizsfőzési praktika

A rizsfőzésre vagy ráérez az ember, vagy egy életen át retteg tőle. Hogy ez utóbbi veled ne történjen meg, olvasd el a legjobb három NoSalty-s praktikát!

Már a kezdeteknél eltérnek a rizs főzésével kapcsolatos házipraktikák. Van, aki megmossa a rizst főzés előtt, mások beáztatják, hogy meggyorsítsák a folyamatot. Olajon futtatják, vagy egészen kifehéredésig pirítják. Víz helyett alaplében főzik, és különbözően ízesítik – ki babérlevéllel, hagymával, de van olyan, aki csak sóval és borssal. Ugyanakkor a hozzáadott főzőlé mennyisége is háztartásonként eltérő. Általában mindenki anyukája vagy valamely más családtagja receptjét viszi tovább. Te melyik vonalat képviseled? Jöjjön három örök érvényű tanács a NoSalty oldaláról!

Különleges rizsköretek

Még több rizsreceptért kattints ide

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...