Top 19+1 marhahúsos fogás, ha eleged van a csirkéből

Az nem lehet, hogy az oldalunk tele van csirkés receptgyűjteményekkel, és a marhahúsról nem szól semmi - itt jönnek a legjobb marhás kaják, hogy még ízesebb legyen az életed!

Reggelire csirkesonkás szendvics, ebédre sült csirkecomb rizibizivel, vacsira saláta pirított csirkemellkockákkal – hát nem unjátok még a sok csirkét? Mi egy kicsit megelégeltük, ezért elhoztuk nektek a legjobb marhás recepteket. Legyen az előétel, leves vagy főétel, mindenféle finomságot találsz közöttük. Keményíts be a héten, süss-főzz marhahússal – az ízélmény nem marad el!

  1. 1.

    Zöldséges húspástétom

  2. 2.

    Magyaros tatár beefsteak

  3. 3.

    Táfelspicc

  4. 4.

    Palócleves

  5. 5.

    Gulyásleves A kis gasztronautától

  6. 6.

    Ráérős chili con carne

  7. 7.

    Pot pie omlós marhával

  8. 8.

    Svíčková, a cseh vadas knédlivel

  9. 9.

    Ragu alla Napoletana

  10. 10.

    Steak borskéregben

  11. 11.

    Dél tiroli marhapörkölt

  12. 12.

    Mustáros hús

  13. 13.

    Marharagu petrezselymes gombóckákkal

  14. 14.

    Párolt marha zsemlyepofésznivel

  15. 15.

    Bográcsos marhalábszárpörkölt

  16. 16.

    Guinness sörben sült marhapofa

  17. 17.

    Boeuf Bourguignon

  18. 18.

    Toledói tokány

  19. 19.

    Marhahúsos tortillák

  20. 20.

    Marhahúsos párnácskák maradékból

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...