Top 19 darált husis recept hétvégére

Legtöbben csirkés recepteket kerestek nálunk. Húsos ranglistátok második helyén viszont a darált sertésből készült ételek állnak, ezért most mutatunk is pár finomságot hozzá!

  • Lehet, hogy csirkemellből sokféle étel készíthető, de ugyanez igaz a darált sertéshúsra is.
  • Nézzétek végig a listánkat, amibe ugye nem is tudtunk mindent belepréselni.
  • Itt van a tuti egybesült és golyókba formált fasírt, a rakott és töltött finomságok, de lehet, hogy kimaradt a Ti kedvencetek.
  • Írjátok meg nyugodtan, ha hiányérzetetek akad. Legközelebb bepótoljuk egy újabb összeállításban.
  • Ízletes fasírtos hétvégét kívánunk!

Válassz darált húsos receptet innen!

  1. 1.

    Egyszerű tejszínes rakott penne

  2. 2.

    "Az igazi" svéd húsgolyók

  3. 3.

    Fóliában sült töltött fasírttekercs

  4. 4.

    Bolognai lasagne DoGGmától

  5. 5.

    Fasírtgolyók

  6. 6.

    Darált hússal töltött gombafejek sütőben sütve

  7. 7.

    Klasszikus töltött paprika

  8. 8.

    Hangyák a fán - szecsuáni csípős sült tészta

  9. 9.

    Ciorba de perisoare

  10. 10.

    Pljeskavica Újvidékről

  11. 11.

    Húsos texasi burgonya

  12. 12.

    Töltött padlizsán 2.

  13. 13.

    Bolognai spagetti Sabah konyhájából

  14. 14.

    Cevapcici

  15. 15.

    Bacontorta fűszeres darált hússal

  16. 16.

    Rakott karfiol Iza konyhájából

  17. 17.

    Gombás-kakukkfüves ragu kenyérpaplan alatt

  18. 18.

    Oxfordi húspogácsa

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...