Sütőtök, cékla, körte, alma, édesburgonya, dió és mandula - mind egy szálig fantasztikus hozzávalói az őszi salátáknak. Vitaminokban, ásványi anyagokban, élelmi rostban, összetett szénhidrátokban gazdag alapanyagok, amelyeket a jótékony hatás fokozása érdekében kiegészíthetünk telítetlen zsírsavakban gazdag növényi olajokból (pl. lenmag-, dió-, tökmag-, olíva-) készült öntetekkel, karakteres ízű sajtokkal, roppanós diófélékkel, olajos magvakkal.
Muszáj kipróbálnotok őket ebédre vagy vacsorára! Válasszatok az alábbi gyűjteményből, garantálom, hogy nem fogtok csalódni!
Olvastad már?
Top 15+1 cukormentes, zabpelyhes süti
-
1.
Csicseriborsós saláta
-
2.
Emerald saláta avagy majdnem Waldorf saláta felturbózva
-
3.
Őszi szőlős-sütőtökös saláta
-
4.
Joghurtos szárzellersaláta pirított dióval
-
5.
Sült zöldségsaláta fetával
-
6.
Lilakáposzta saláta sütőtökkel és babbal
-
7.
Joghurtos kínai kel saláta
-
8.
Zöldalmás-diós saláta kéksajttal
-
9.
Nyers sütőtöksaláta Szotyitól
-
10.
Csicseriborsós-sütőtökös-céklás saláta
-
11.
Mandarinos-balzsamecetes zöldsaláta
-
12.
Sült padlizsánsaláta kecskesajttal és dióval
-
13.
Édeskömény saláta gorgonzolával és dióval
-
14.
Sültcékla-körtesaláta kéksajttal
-
15.
Sütőtökös paradicsomsaláta
-
16.
Szicíliai narancssaláta
-
17.
Gorgonzolás-diós saláta