Top 13+1 tavaszi suliszendvics

Itt a tavasz, piacon a friss zöldségek! Turbózd fel üde zöld salátalevelekkel, rózsaszín retekkarikákkal és színes paprikacsíkokkal gyermeked sulis szendvicsét!

Ilyenkor tavasszal valahogy új erőre kap az ember - használd ki az energiádat a napi szendvicsgyártásban is! Ha hétvégén kimész a piacra, és a vásárlás folyamán begyűjtesz egy kosárra való roppanós zöldséget, akkor hétközben akár minden nap más és más szendvicsfeltéttel készítheted el gyermeked tízóraiját. Tegyél bele bármilyen salátalevelet, rukkolát, medvehagymát, kápia- vagy más színes paprikát, hidd el, a gyerkőcök is odalesznek érte!

  1. 1.

    Csirkés szendvics

  2. 2.

    Csirkés szendvics 2. - gombás-tarjás

  3. 3.

    Olaszos csirkés ciabatta

  4. 4.

    Reform szendvics borsos szalámival

  5. 5.

    Tavaszi szendvics

  6. 6.

    Szív alakú szendvics

  7. 7.

    Hideg szendvicstál

  8. 8.

    Pulled pork szendvics

  9. 9.

    Ínyenc marhahúsos szendvics

  10. 10.

    BLT szendvics sajttal

  11. 11.

    Szendvics hobby séf módra

  12. 12.

    Grillezett sajtos karfiolkenyér

  13. 13.

    Vega hamburger zabfasírttal

  14. 14.

    Céklás-sárgarépás és csicseriborsós pita fűszeres joghurttal

Olvastad már?

Keltsd illatos péksütivel a családot!

Legújabb receptek

Puha almafánk egyszerűen

Az amerikai fánkok egy érdekes alfaja az 'apple fritter', vagyis az almafánk: sütőporos tésztája gyorsan és macera nélkül bekeverhető, nem kell várni a kelesztésre sem. Felhőpuha ...

Sajtburgerleves

Elsősorban sajtburgerrajongók figyelmébe ajánljuk az alábbi receptet, ami a kedvelt street food ízeit gondolja újra levesformában - íme, a SAJTBURGERLEVES! Egy sűrű, laktató, raguszerű ...

Avokádókrém

Imádjuk a villámgyors, egészséges mártogatósokat, ez a fantasztikus, ízekben tobzódó avokádókrém pedig a legnagyobb libling, bármelyik nap tudnánk enni! Tunkolhatjátok tortillával ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!