A nyári jó időben mindent, ami bográcsban készíthető, érdemes valóban abban készíteni. Hogy miért? Mert egyszerűen azt a plusz ízt, amit a szabadtűzön való főzés ad az ételnek, sehogyan sem tudjuk összehozni a konyhai platnin. A tartalmas levesekbe könnyítésképpen kerülhet több zöldség. A pörkölt mellé bekerülhet a tarhonya, ha végig a kertben szeretnénk maradni. Az egytálakhoz pedig nagyadagos salátát tálalhatunk, ami ugyancsak a szabadban összedobható. De induljon is az ötletelés, keress egy receptet hétvégére most!
-
1.
Tüzes csirkeleves
-
2.
Bográcsos halászlé Marcsiséftől
-
3.
Cserépköcsögben főtt pacalpörkölt
-
4.
Sólet bográcsban Iluska konyhájából
-
5.
Vörösboros őzpörkölt
-
6.
Bográcsos palócleves
-
7.
Bográcsos marhalábszárpörkölt
-
8.
Kakaspörkölt bográcsban
-
9.
Slambuc 6.
-
10.
Borsos tokány bográcsban
-
11.
Bográcsban rakott csirke
-
12.
Bográcsgulyás Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
-
13.
Körmös csülökpörkölt bográcsban
-
14.
Bográcsos patisszonos lecsó
Még több bográcsos receptet itt találsz!