Top 11 klassz torta 200 kalória alatt

Éppen fogyókúrázol, de kellene egy torta, mert vendégeket vársz vagy családi szülinap lesz a hétvégén? A helyzet nem reménytelen, de neked csak egy szelet jár!

Tortából is lehet olyan változatot készíteni, amelyet alkalmanként fogyókúra idején is fogyaszthatunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy egyedül majszolhatjuk el a teljes mennyiséget, de 1-1 szelet beleférhet szülinapon, vendégségben.

Receptjeink közül kiválogattam most 11 tortareceptet adagonként kevesebb, mint 200 kalóriából. Azt már mondanom sem kell, hogy tovább csökkenthetitek a sütik kalóriatartalmát, ha cukor helyett nyírfacukrot, erythritet vagy mesterséges édesítőszereket használtok, és természetesen a szezonon kívüli gyümölcsöket helyettesítsétek szezonális vagy gyorsfagyasztott társaikkal.

Ne felejtsétek el, egy szelet mehet!

Olvastad már?

Mintaétrend: 7 hideg vacsora 300 kalóriából

  1. 1.

    Gyümölcsös joghurttorta háztartási keksszel

  2. 2.

    Gyümölcstorta Andreia konyhájából

  3. 3.

    Cukormentes kókuszpudingos áfonyatorta

  4. 4.

    Meggyes-joghurtos-diétás sütemény

  5. 5.

    Poharas erdei gyümölcstorta Csupasütitől

  6. 6.

    Mézes túrótorta

  7. 7.

    Diétás zabpelyhes málnás tortácska

  8. 8.

    Túrókrémes gyümölcstorta

  9. 9.

    Diétás joghurttorta eperrel és mákos piskótával

  10. 10.

    Joghurttorta sütés nélkül 9. - túrós, diétás

  11. 11.

    Görög joghurtos torta

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...