TOP 10 kedvenc recept múlt hétről
Előző heti TOP 10-es listánk dobogósai között fánk és a narancsos apácafingocska is megtalálható, az első helyen viszont egy meglepően egyszerű, de ízletes köret végzett.
Előző heti TOP 10-es listánk dobogósai között fánk és a narancsos apácafingocska is megtalálható, az első helyen viszont egy meglepően egyszerű, de ízletes köret végzett.
Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!
Minden évben készítek birsalma-sajtot. Csak nem tudjuk kivárni a teljes száradási időt, mert alig várjuk, hogy szeletelhető legyen.
A sütőtök és a narancs klasszikus párosítása most ebben az ünnepi főételben kel életre.
Az elmúlt években sosem látott mértékben emelkedett a narancslé piaci ára. Ha ez így folytatódik, akkor lassan megfizethetlen lesz sokak kedvenc itala.
NosaltyEgy ideje elterjedt, hogy a hűtőmágnes miatt a hűtő sokkal többet fogyaszt. De vajon tényleg igaz ez?
NosaltyNagyon sokan szednek különböző vitaminokat, de vajon van bármi értelmük? Egy gyógyszerész elárulja, melyek azok, amiket ő semmiképpen nem szedne.
NosaltySegítünk, mit főzz ma! Lesz itt egy kicsit sem menzás sárgaborsó-főzelék, melyhez nem hús, hanem tojásfasírt jár, az édesség pedig mákkal és meggyel csábít.
Ne higgyétek, hogy a következő héten menüajánlat nélkül maradtok! Minden napra melengető, házias, különleges vagy éppen hagyományos recepteket válogattunk nektek, extra krémes egytálételek vagy főzelékek képében. Nyugalom, lesz előétel vagy leves és persze édesség is!
Húsos, húsmentes, szaftos, sokzöldséges, rakott vagy tepsibe dobálós... forró egytálételek sora vár titeket a héten, és persze leves és desszert is lesz hozzájuk!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...