Top 10 húsvéti kalács

Ha idén magad sütöd a  húsvéti kalácsot, ne habozz, válassz tőlünk receptet - tíz félét mutatunk, lehet édes vagy sós, sőt, töltött is!

Ki mondta, hogy olyan elképesztően bonyolult házi kalácsot sütni? Nem igaz, és nincs finomabb, mint a friss, meleg, éppen kisült péksütemény illata. Hoztunk pár receptet!

A legtutibb eredményhez itt találsz trükköket:

A tökéletes húsvéti kalács

  1. 1.

    Húsvéti fonott kalács Glaser konyhájából

  2. 2.

    Húsvéti sós kalács

  3. 3.

    Foszlós kalács húsvéti sonkához

  4. 4.

    Húsvéti kalács medvehagymával

  5. 5.

    Húsvéti mazsolás kalács -tej- és tojásmentes

  6. 6.

    Fonott vajas kalács

  7. 7.

    Édes fonott kalácskák húsvétra

  8. 8.

    Foszlós vaníliás kalács

  9. 9.

    Húsvéti kalács pussycattól

  10. 10.

    Kalácstölcsér sonkás tojássalátával

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...