Az idei év TOP 10 friss étteremnyitása, ami felkavarta az állóvizet

Idén is megannyi frissen nyitott, izgalmas koncepciójú étteremmel gazdagodott a vendéglátóhelyek amúgy is sokszínű hálózata: nézzük, kik szóltak a legnagyobbat!

Nem csak főzési tippekért érdemes ám benézni a Nosaltyhoz, ugyanis sok más gasztronómiai érdekességekről is hírt adunk, egész évben. Különösen árgus szemekkel vizslatjuk például a vendéglátóhelyek térképét, hiszen szeretünk jelenteni a friss étteremnyitásokról, arról, hogy éppen hol, mit érdemes enni és inni a fővárosban, vagy épp vidéken. Szerencsére a 2024-es év sem hagyott minket cserben: egymás után nyíltak a kisebb-nagyobb, de ugyanúgy szerethető helyek, lokálok, bárok, éttermek. Nézzük ezek közül a 10 legizgalmasabbat!

  1. 1.

    A Mester utca És Margaritája olyan, mintha egy barátod főzne rád a lakásán

  2. 2.

    Faszenes ódák a legfinomabb zöldségekhez – A nemrég nyílt, közel-keleti Goli éttermet teszteltük

  3. 3.

    Csapolt koktél, kiadós „szegénylecsó” és az újgenerációs Itália legjobb ízei – A frissen nyitott Giuliában jártunk

  4. 4.

    Itt a Bilanx – Két jóbarát 10 éves terve nagystílű és játékos étteremben vált valóra

  5. 5.

    Tepsis pecsenyezsír és tányérról lelógó rántott húsok, fölötted meg egy puli ugrik – Üdvözlünk, Marumba!

  6. 6.

    Hello, Cabrio: szélsebesen és lehengerlő ízekkel érkezett meg a budapesti éjszaka új bisztrója

  7. 7.

    Itt tényleg eredeti, füstös padlizsánkrémet kóstolhatsz – Megnyílt a Vineta a Fény utcai piacon

  8. 8.

    10 pontos sajtos-tejfölös készül – Megkóstoltuk Nagyi Lángosát Osváth Zsoltéknál

  9. 9.

    Könnyed, isteni római pizzák Újlipótvárosban: itt a Biga!

  10. 10.

    Csak semmi tex-mex: teszteltük, tényleg valódi mexikói ízek várnak a frissen nyitott TODO-ban

Címlapkép: Erdőháti Áron

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...