Nem csak főzési tippekért érdemes ám benézni a Nosaltyhoz, ugyanis sok más gasztronómiai érdekességekről is hírt adunk, egész évben. Különösen árgus szemekkel vizslatjuk például a vendéglátóhelyek térképét, hiszen szeretünk jelenteni a friss étteremnyitásokról, arról, hogy éppen hol, mit érdemes enni és inni a fővárosban, vagy épp vidéken. Szerencsére a 2024-es év sem hagyott minket cserben: egymás után nyíltak a kisebb-nagyobb, de ugyanúgy szerethető helyek, lokálok, bárok, éttermek. Nézzük ezek közül a 10 legizgalmasabbat!
-
1.
A Mester utca És Margaritája olyan, mintha egy barátod főzne rád a lakásán
-
2.
Faszenes ódák a legfinomabb zöldségekhez – A nemrég nyílt, közel-keleti Goli éttermet teszteltük
-
3.
Csapolt koktél, kiadós „szegénylecsó” és az újgenerációs Itália legjobb ízei – A frissen nyitott Giuliában jártunk
-
4.
Itt a Bilanx – Két jóbarát 10 éves terve nagystílű és játékos étteremben vált valóra
-
5.
Tepsis pecsenyezsír és tányérról lelógó rántott húsok, fölötted meg egy puli ugrik – Üdvözlünk, Marumba!
-
6.
Hello, Cabrio: szélsebesen és lehengerlő ízekkel érkezett meg a budapesti éjszaka új bisztrója
-
7.
Itt tényleg eredeti, füstös padlizsánkrémet kóstolhatsz – Megnyílt a Vineta a Fény utcai piacon
-
8.
10 pontos sajtos-tejfölös készül – Megkóstoltuk Nagyi Lángosát Osváth Zsoltéknál
-
9.
Könnyed, isteni római pizzák Újlipótvárosban: itt a Biga!
-
10.
Csak semmi tex-mex: teszteltük, tényleg valódi mexikói ízek várnak a frissen nyitott TODO-ban
Címlapkép: Erdőháti Áron
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!
Hozzászólások (0)
A hozzászólás íráshoz belépés szükséges!