-
1.
4 nyomós érv, hogy ezentúl miért serpenyőben készítsd el a reggeli pirítóst
Itt az ideje, hogy szakíts a kenyérpirítóddal, és inkább a serpenyőben készítsd el a ropogós pirítósod.
-
2.
Így készül a mesterleves, amit évtizedekig érlelnek, és így lesz egyre mélyebb az íze
Évszázados hagyománya van, nem ritka, hogy több évtizedig használják ugyanazt a levest, hiszen épp úgy lehet nevelgetni, érlelni, frissíteni, mint egy kovászt. Minden a mesterlevesről!
-
3.
A brokkoli elhanyagolt része, amit mindenképpen használj fel
Felvesszük a harcot a pazarlás ellen, megmutatjuk, hogyan használd fel a brokkoli szárát. Új megközelítésben a legzöldebb zöldség.
-
4.
Ha ezt a trükköt meglátod, örökre így fogod vágni a paprikát
Elő a késsel, néhány mozdulat, és a paprikádat úgy apríthatod fel, hogy egy milliméternyi friss zöldséghús sem kerül a kukába!
-
5.
Próbáld ki az egyedényes chilis Mac and Cheese-t, a legfinomabb félórás komfortkaját
A sajtos makarónit mindenki szereti, ez a chilis-babos-húsos változat viszont garantáltan elrabolja a szíveket, ráadásul fél óra alatt elkészül!
-
6.
Mutatjuk, hogyan készül a mennyei, gyors, mediterrán PARADICSOMOS GARNÉLA
Tudjuk, nem minden nap eszünk ilyet, a karanténban töltött napokat viszont nagyon feldobhatja ez az egyszerű paradicsomos-garnélás recept, melynek mediterrán ízvilágával nem lehet betelni.
-
7.
Hántolt gyöngyszem a konyhában: egyél te is GERSLIT!
Ismerjük ugyan a gerslit, mégis keveset használjuk a konyhában. Gyűjtöttünk pár érvet, ami biztosan változtat majd ezen. Bemutatkozik az árpagyöngy.
-
8.
Így készül a húsvét talán legpuccosabb fogása: a Florentine-tojás
Ha úgy érzed, idén húsvétkor a kemény tojás, a lágy tojás, a töltött tojás, a tojáskrém vagy a kaszinótojás sem elégíti ki az igényeidet, mindenképpen ajánljuk, hogy a hollandi mártással nyakon öntött, különleges, spenótos firenzei avagy Florentine-tojás legyen a szíved választottja!
-
9.
Készíts végtelen mennyiségű házi joghurtot, végtelenül egyszerűen
Pár egyszerű lépéssel elkészíthetjük első házi joghurtunkat, ami újratermeli önmagát. Megmutatjuk, hogyan alakítsd a konyhát tejüzemmé.
-
10.
Mutatjuk, hogyan készül az újhullámos NŐI SZESZÉLY, benne milliók nőnapi üzenetével
Miről szól a nőnap? Virágokról, édességekről és kedves szavakról? Valljuk be, részben igen, azonban érdemes feleleveníteni, miért is kell, hogy március 8-a ne csak egy rózsaszín ködbe burkolt ünnep legyen.
A chilis Mac and Cheese elrabolta a szíveteket, a mediterrán paradicsomos garnélával feldobtuk a karanténfőzést
A múlt héten ismételten hoztunk pár nagyon ütős receptet, megtanítottunk titeket házi joghurtot készíteni, továbbá bemutattunk pár új alapanyagot is, amit talán eddig nem ismertetek. Összeszedtük az előző hét legjobb tartalmait.