Talán már nem titok előttetek sem szerkesztőségünk ázsiai ételek iránt érzett masszív imádata: elképesztően gazdag ízvilág ez, a fogások pedig egészségesek, tekintve, hogy az összetevők nincsenek széjjelfőzve vagy -párolva, így megőrzik az értékes vitaminokat. A fűszerek közül nagyon sok különösen télen hasznos, mert felpörgetik az anyagcserét, illetve belsőleg melegítenek - ezek a fűszerek amúgy boldogsághormonokat szabadítanak fel a szervezetben. Szerencsére a koriander, a gyömbér, a garam masala, a menta vagy a citromfű már nálunk is elérhetőek, akár friss fűszernövényként is - bár otthoni gondozásuk sajnos nem mindig jár sikerrel.
-
1.
Thai zöld currys csirke
-
2.
Thai sült tészta zöldségekkel
-
3.
Édes-savanyú szezámmagos csirke
-
4.
Citromfüves csirke
-
5.
Buddha születésnapi levese
-
6.
Thai grillezett lazac
-
7.
A Dalai Láma momója - tibeti gőzölt batyuk
-
8.
Vietnámi palacsinta
-
9.
Gyömbéres-mézes kacsamell wokban sütve
-
10.
Thai chilis csirkemell
-
1.
Thai zöld currys csirke
-
2.
Thai sült tészta zöldségekkel
-
3.
Édes-savanyú szezámmagos csirke
-
4.
Citromfüves csirke
-
5.
Buddha születésnapi levese
-
6.
Thai grillezett lazac
-
7.
A Dalai Láma momója - tibeti gőzölt batyuk
-
8.
Vietnámi palacsinta
-
9.
Gyömbéres-mézes kacsamell wokban sütve
-
10.
Thai chilis csirkemell