Mennyei lesz a tonhalas tésztád az alábbi apró trükköktől

Sokak hétköznapi, gyors ebédválasztása a tonhalas tészta – ez a tengeri, mediterrán hangulatú étek tényleg bármikor 20 percen belül már ott is gőzölöghet a tányérokban. Persze nem mindegy, hogyan: tegyük csak egy kicsit különlegesebbé az alábbi trükkökkel!

Ha megforgatjuk a gyors, hétköznapi ebédek szerencsekerekét, a tonhalas tészta valószínűleg igen gyakran kipörög majd rajta – mintha még a sors is a szokásosnál gyakrabban hozná úgy, hogy ez a mediterrán étek kerül a menüre… Nem is baj, szerethetjük a tonhalas tésztát, szinte rajonghatunk is érte, csak egy valamiről ne feledkezzünk meg soha: attól még, mert sokszor és gyorsan készítjük, nem kell ám direkt összecsapni. Figyeljünk oda, ha legközelebb készítjük, tegyük különlegesebbé az alábbi kis lépések segítségével.

Nézd meg galériánkban, mitől lesz igazán mennyei a tonhalas tészta!

Tonhalas tésztareceptek, amelyek megérnek egy misét:

Tonhalsaláta spagettivel alla Fru

Legjobb barátom ötlete volt a jó öreg tonhalas spagettinek egy kis csavart adni, és tonhalsalátával készítette el, ehhez talált ki új fűszerezést, és az eredmény egy nagyon finom, ...

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek segítenek a főzésben:

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

4 növényféle, aminek ártasz, ha tavasszal metszed

Hamarosan belevághatunk a kerti munkálatokba, hogy minél virágzóbb, színesebb kertben gyönyörködhessünk. A tavaszi metszés remek ötlet, azonban vannak bizonyos fajta növények, amiknél nem hasznos ilyenkor megtenni. Mutatunk, 4 növényfélét, amihez semmiképp ne közelíts metszőollóval!

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!