Mennyei lesz a tonhalas tésztád az alábbi apró trükköktől

Sokak hétköznapi, gyors ebédválasztása a tonhalas tészta – ez a tengeri, mediterrán hangulatú étek tényleg bármikor 20 percen belül már ott is gőzölöghet a tányérokban. Persze nem mindegy, hogyan: tegyük csak egy kicsit különlegesebbé az alábbi trükkökkel!

Ha megforgatjuk a gyors, hétköznapi ebédek szerencsekerekét, a tonhalas tészta valószínűleg igen gyakran kipörög majd rajta – mintha még a sors is a szokásosnál gyakrabban hozná úgy, hogy ez a mediterrán étek kerül a menüre… Nem is baj, szerethetjük a tonhalas tésztát, szinte rajonghatunk is érte, csak egy valamiről ne feledkezzünk meg soha: attól még, mert sokszor és gyorsan készítjük, nem kell ám direkt összecsapni. Figyeljünk oda, ha legközelebb készítjük, tegyük különlegesebbé az alábbi kis lépések segítségével.

Nézd meg galériánkban, mitől lesz igazán mennyei a tonhalas tészta!

Tonhalas tésztareceptek, amelyek megérnek egy misét:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További konyhai tippek segítenek a főzésben:

Címlapról ajánljuk