Haraszti Zsolt, a Société Bistro sous chef-je, és commis-ja, Kocsis Patrik nagyszerű versenyzéssel 3. helyezést ért el a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén, emellett elnyerte a „Legjobb hústál” és „Legjobb csapat” különdíjat is. A versenyre készített fogásokat további ételekkel kiegészítve március 5-én egy vacsoraest keretében mutatják meg.
Haraszti Zsolt egy 5 fogásos vacsorát tálal fel vendégeinek, amelyben a négy tételhez Barna Zsanett cukrászséf egy desszertet illeszt, mindezekhez Kiss Zsuzsanna sommelier és Tarjányi Zsolt bar manager italokat ajánl. A vacsora alatt a vendégek személyes beszámoló keretében betekintést nyerhetnek a felkészülési folyamatokba, illetve még többet megtudhatnak magáról a versenyről, és arról, hogyan is élte meg ezt a megfeszített munkával járó pár hónapot Haraszti Zsolt és segítője.
A versenytányérok, amelyeket március 5-én a vendégek is megkóstolhatnak:
- harcsa, mangalicaszalonna, túró
- nyúl, ördögszekérgomba, pezsgő
- pisztráng, káposzta, karalábé, vérnarancs
- fürj, kacsamáj, cékla, vörösbor
- körte, kamilla, kakukkfű
Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz az eseményre!
Asztalfoglalásért és bővebb információért írj a dining@societebudapest.com címre.
Időpont:2020.03.05., 19:00Helyszín: Société Budapest
1051 Budapest, Sas u. 15.