7 szuper gyors töltött tészta a rohanós napokra

Szeretnél kevesebb, mint 1 óra alatt laktató és fenséges ételt elkészíteni? Akkor dobj össze egy fergeteges töltött tésztát, ami garantáltan feldobja majd a napodat!

Ha egy gyors ebédre vagy vacsorára vágysz, akkor teljesen odaleszel az alábbi töltött tészta receptekért, hiszen ezek a tésztaételek nemcsak gyorsan elkészíthetőek, hanem változatos ízvilággal is rendelkeznek, így egytől egyig felejthetetlen fogásokról van szó. Mutatunk ricottás-spenótos, egyedényes és zöldséges töltött tésztát is:

  1. 1.

    Spenóttal töltött tészta Bornemisza Anna szakácskönyvéből

  2. 2.

    Ricottás-spenótos töltött kagylótészta

  3. 3.

    Mozzarellával töltött rántott rigatoni

  4. 4.

    Egyedényes háromsajtos ravioli

  5. 5.

    Zöldséges gyoza

  6. 6.

    Céklás caramelle – cukorkaformájú olasz töltött tészta

  7. 7.

    Buffala ravioli paradicsomszószban

Még több töltött tészta recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...