7 izgalmas töltött paprika, ha unod a megszokottat

Imádod a paradicsomszószban úszó hússal töltött zöldséget, de kipróbálnál valami mást? Hoztunk pár nagyon izgalmas töltött paprikát.

A megszokott töltött paprika elképesztően finom, de érdemes lehet egy kicsit beújítani. Most olyan töltött paprikákat válogattunk, melyek egy kis vérfrissítést hoznak a konyhádba.

  1. 1.

    Tarhonyával töltött paprika

  2. 2.

    Fűszeres, zöldséges rizzsel töltött paprika selymes paradicsommártásban

  3. 3.

    Bulgursalátával töltött kaliforniai paprika

  4. 4.

    Töltött paprika gombás árpagyöngyével (vegán verzió) - Karalyos Gábor

  5. 5.

    Quinoával és fetával töltött paprika

  6. 6.

    Fűszeres csirkemellel töltött kaliforniai paprika

  7. 7.

    Paprikába töltött húspép panírban sütve

Még több töltött paprika itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...