13 fűszeres és ínycsiklandó töltött hús nem csak ünnepi alkalmakra

Zöldségekkel, klasszik zsömlés-gombás-fűszeres töltelékkel, sonkával, tojással, sajttal, kolbásszal töltött húsételek tárházát vonultatjuk fel előttetek, hogy csak választani kelljen.

  1. 1.

    Töltött csirkecomb

  2. 2.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  3. 3.

    Sajttal töltött baconös fasírt

  4. 4.

    Főtt tojással és füstölt tarjával töltött csirkecomb

  5. 5.

    Bojtárpecsenye

  6. 6.

    Fokhagymás sajttal töltött rántott hús

  7. 7.

    Szilvával töltött sertésszűz

  8. 8.

    Töltött csülök

  9. 9.

    Húsvéti medvehagymás töltött karaj

  10. 10.

    Kolbásszal töltött karaj

  11. 11.

    Csontolt töltött csirkecomb

  12. 12.

    Labancpecsenye

  13. 13.

    Spenótos-ricottás bevagdosott csirkemell

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...