9 totálisan töltött húsdarab, amivel a jóllakás nem is kérdés

A húst további hússal tölteni egy olyan kellemesen dekadens dolog, aminek mi, magyarok rendszeresen hódolunk. Jól is van ez így, csak töltsük továbbra is nyugodtan a húsokat, ezekből kerekednek a legjobb ebédek.

  1. 1.

    Töltött csirkecomb

  2. 2.

    Csirkemájjal töltött csirkemell

  3. 3.

    Sajtos-szalonnás töltött csirkecomb

  4. 4.

    Csirkecomb sajtos-spenótos töltelékkel

  5. 5.

    Aszalt paradicsommal töltött csirke

  6. 6.

    Fűszervajjal töltött morzsás csirkemellfilé

  7. 7.

    Csirkemell gesztenyével, hercegnő burgonyával és almamártással

  8. 8.

    Szezámos töltött pulykarolád brokkolis bulgurral

  9. 9.

    Fűszeres kolbásszal töltött karaj

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...