8 fenséges gomba, amiben fincsi töltelék szunnyad

Egy finom, gazdagon töltött gombánál nem is lehetne finomabb és üdítőbb ebédet készíteni. Szinte bármivel töltheted, minden jól áll neki!

  1. 1.

    Juhtúróval töltött gombafejek friss salátával

  2. 2.

    Capresevel töltött gomba

  3. 3.

    Cukkinis töltött gombafejek

  4. 4.

    Zöldfűszeres töltött gomba

  5. 5.

    Darált hússal töltött gombafejek sütőben sütve

  6. 6.

    Kecskesajttal töltött gombafejek

  7. 7.

    Avokádókrémmel töltött gombafejek

  8. 8.

    Sajtos-zöldséges töltött gombák tabuléval

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...