A mozdulatsor, melytől sokkal finomabb lesz a rántotta

Szereted, ha egy kicsit „nyálkás” és lágy marad a rántottád? Akkor ezt a trükköt ki kell próbálnod!

A TikTokon nemcsak szuper recepteket, de rengeteg praktikát is fellelhetünk. Gondolj csak a salátás trükkre, amivel csomó ideig frissen tarthatod ezt a zöldséget. Most még egy szuper praktikára találtunk rá, mellyel elkészítheted a tökéletes tojásrántottát, már akkor, ha szereted, ha egy picit „nyálkás” marad.

A mozdulatsor, melytől sokkal finomabb lesz a rántotta

Sokan nem kedvelik, ha a tojás teljesen rezgős-nyálkás, azonban azt igen, ha egy picit igen. Ezt az állapotot nem mindig könnyű eltalálni, hiszen vagy megsül, és teljesen kiszárad, vagy idő előtt levesszük a gázról, és túlzottan folyós és nyers marad. Szerencsére egy TikToker rájött, hogyan tudjuk az alját megpirítani úgy, hogy a teteje pont kellően lágy maradjon, ezzel pedig megalkotta a tökéletes rántottát.

@freshlysnapped Ever wondered how restaurants make the perfect scrambled eggs? Here’s your answer! #scrambledeggs #fyp #asmr #asmrsounds #asmrvideo #asmrtiktoks #foodhack #scrambledegg #egghacks ♬ original sound - Jess Moses

A trükk

Először egy serpenyőbe vajat teszünk, felolvasztjuk. Beleöntjük a felvert tojásokat, majd egy villa segítségével folyamatosan kevergetjük, vigyázva arra, hogy a teteje ne érintkezzen a serpenyővel. Ezután sózzuk, borsozzuk, végül tálaljuk!

Forrásunk volt.


Ezek a praktikák is érdekelhetnek:

Címlapról ajánljuk