Leírta tapasztalatait egy nő, aki 1 hónapon át minden nap tojást evett

Egy újságíró kipróbálta, milyen ha minden reggelét két tojással indítja: meglepő, mik voltak a tapasztalatai.

Destine Manson, a Health egészségügyi portál szerkesztője érdekes kísérletet tett, és úgy döntött, hogy egy hónapon át, minden nap tojást fogyaszt majd reggelire. Cikkében leírja, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen ételt eszünk először, hiszen ez határozza meg, milyen lesz az energiaszintünk egész nap.

A tojásait 8 és 9 óra között fogyasztotta el, körülbelül egy-két órával ébredés után. A legtöbbször rántottát készített, melybe egy kis spenótot kevert és egy péksüteménybe tette. És mit tapasztalt az 1 hónap alatt?

1 hónapon át minden nap tojást evett, ezt tapasztalta

A reggeli az első energiaforrás, amelyet a szervezeted ébredéskor kap. Ha a napot vitaminokkal, ásványi anyagokkal és kiváló minőségű fehérjékkel teli tojással kezded, az azt jelenti, hogy megadod a szervezetednek azt a lökést, amely az induláshoz kell. Ez segített abban, hogy energikusabbnak érezzem magam a nap nagy részében, de az esti energiaszintemen összességében nem változtatott"

– írja cikkében.

Posírozott tojás

Szeretünk vasárnapokon tojást reggelizni, ma posírozva került az asztalra. Posírozáskor különösen fontos, hogy minél frissebb tojásokat használjunk. A mindentudó Szakácsok ...

Persze fontos hozzátenni, hogy napi 1-2 tojásnál nem érdemes többet enni, hiszen magas koleszterinszint kockázatának teheti ki az embert, különösen, ha a családban is előfordult már hasonló probléma. Azt is érdemes megemlíteni, hogy jó alaposan érdemes megfőzni a tojást, hiszen a nyers vagy félkész tojással a szalmonellát kockáztathatjuk.

Forrásunk volt.


Még több az egészségről:

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...