9 talpig krémes TIRAMISU, nem csak klasszikus formában

A klasszikus krémes, kávés-piskótás-mascarponés olasz desszert nemcsak üvegtálba halmozva, hagyományos változatban isteni, de pohárkrémként vagy málnával, naranccsal, eperrel, gesztenyével is!

  1. 1.

    Tiramisu alaprecept

  2. 2.

    Gesztenyés-meggyes tiramisu

  3. 3.

    Epres-pisztáciás tiramisu

  4. 4.

    Málnás tiramisu pohárkrém

  5. 5.

    Málnás tiramisu Epercsóktól

  6. 6.

    Tiramisus palacsintatorta

  7. 7.

    Epres tiramisutorta

  8. 8.

    Tiramisu ahogy Mercedes készíti

  9. 9.

    Kakaókrémes tiramisu

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...