14 izgalmasan szaftos tészta ebédre, amibe nem került hús

Zöldséges tésztákat mutatunk, melyekbe most semmilyen húsféle nem került. Paradicsomos, avokádós, gombás, pestós, ruccolás, borsós, lencsés, csomó variációból mazsolázhatsz!

  1. 1.

    Egyedényes zöldséges spagetti

  2. 2.

    Kínai tészta, ahogy a büfében készül

  3. 3.

    Gombás-bazsalikomos fusilli

  4. 4.

    Avokádószószos spagetti

  5. 5.

    Paradicsomos-lencsés sült tészta

  6. 6.

    Pesto Rosso sajt nélkül

  7. 7.

    Vegán milánói makaróni lencsével

  8. 8.

    Spagetti aglio e olio aszalt paradicsommal és rukkolával

  9. 9.

    Vegán gombás petrezselymes tészta Peller Annától

  10. 10.

    Pasta alla puttanesca

  11. 11.

    Paradicsomos-rukkolás spagetti

  12. 12.

    Vegán spagettilasagne

  13. 13.

    Padlizsános-répás rizstészta mogyoróval

  14. 14.

    Paradicsomos tészta olasz módra

*Elindult a Nosalty Nyári Receptversenye, keressük az idei nyár legizgalmasabb receptjét!*

2021. július 20. és augusztus 22. között töltsd fel a kedvenc nyári fogásod receptjét az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerd meg az értékes ajándékok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...