13 könnyed tésztaétel, ami tuti jól csúszik majd

Spagettis vagy? Vagy a penne a kedvenc? Esetleg gnocchit falnál éjjel-nappal? Mindenféle tésztaételt felsorakoztattunk, nehogy szó érje a ház elejét, hogy nem tudsz választani!

  1. 1.

    Sütőben sült gombás-sajtos gnocchi

  2. 2.

    Pécsi pesto

  3. 3.

    Sajtos-cukkinis tortellini

  4. 4.

    Citromos-ricottás ravioli

  5. 5.

    Könnyű gombás-paradicsomos tészta

  6. 6.

    La coquiflette, a csőben sült, francia sajtos tészta

  7. 7.

    Zöldborsópestós fusilli

  8. 8.

    Csirkés penne Glaser konyhájából

  9. 9.

    Házi tagliatelle szarvasgombás mártással

  10. 10.

    Retró milánói makaróni

  11. 11.

    Egyedényes, nagyon krémes, gombás-spenótos orzo

  12. 12.

    Spenótos-paradicsomos penne

  13. 13.

    Vegán medvehagymapesztós fusilli

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...