Termékvisszahívás: egészségre veszélyes konyhai eszközöket vontak ki a forgalomból

A PEPCO Hungary Kft. értesítette a hatóságokat, hogy visszahívja egyes konyhai termékeit, mert azok az egészségre is káros anyagokat tartalmazhatnak.

A PEPCO Hungary Kft. saját oldalán tette közzé, hogy visszahívja egyes konyhai eszközeit egészségre káros, veszélyes anyag jelenléte miatt.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket élelmiszerekhez ne használják!

Termék neve: Konyhai eszközök (konyhai kanál, habverő, habszedő kanál, merőkanál, spatula, krumplinyomó)

Probléma jellege: Primer aromás aminok kioldódása

Részletek:

Bejelentő: RASFF (Lengyelország)

Termékek megnevezése:

„Konyhai kanál P02” (termékazonosító: PLU 316048),

„Habverő P02” (termékazonosító: PLU 316049),

„Habszedő kanál P02” (termékazonosító: PLU 316050),

„Merőkanál P02” (termékazonosító: PLU 316051),

„Spatula P02” (termékazonosító: PLU 316052),

„Krumplinyomó P02” (termékazonosító:  PLU 316053)

Kép a termékekről:

Termékvisszahívás: egészségre veszélyes konyhai eszközöket vontak ki a forgalomból

Származási ország: Kína

Forgalmazó: PEPCO Hungary Kft.

Forgalmazói intézkedés: Termékvisszahívás

A probléma jellegéről bővebben itt olvashatsz!

A termékvisszahívás kizárólag a fenti azonosítókkal ellátott termékekre vonatkozik.


Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...