Egyszerű ételnek, sőt talán hanyagnak is tűnhet a tepsis hús: csak beledobálunk mindent egy sütőedénybe, betoljuk a forróságba, és már kész is vagyunk? No jó, azért nem ennyiből áll a fogások elkészítése, mindenesetre meg kell hagyni, hogy nem lesz túl sok melónk az egyik tepsis hússal sem. Az alábbiak közül mindegyik kiváló választás.
-
1.
Guinness sörben sült marhapofa
-
2.
Tepsis csirkecomb zöldségkörettel
-
3.
Csicseriborsós marharagu krumplinudlival
-
4.
Sült kacsa gombás vegyes zöldségekkel
-
5.
Lilakáposztás-boros csirkecomb
-
6.
Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon
-
7.
80 fokos csirkecombok
-
8.
Sült pulykacomb vele sült zöldségekkel és gravyvel
-
9.
Sült kacsa narancságyon
-
10.
Sörös csirke korianderes répával
Még több tepsis hús vár itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!