Szomorú, mivel védik a téliszalámit a román boltokban

Riasztóval felszerelt téliszalámirúd, tonhalkonzerv vagy pisztáciásdoboz várhatja a vevőket Romániában a gyakori bolti lopások miatt.

Szomorú vagy éppen előrelátó gondolat? Mely jelzők jutnak eszetekbe arról, hogy Romániában riasztóval szerelnek fel szinte alapélelmiszereknek számító termékeket a különféle boltokban?

Lopásgátló kerül a téliszalámira, a drágább tonhalkonzervekre vagy akár a pisztáciára Románia különböző részein a gyakori bolti lopások miatt, írja az nlc a foter.ro cikkére hivatkozva.

  • Az egyik bukaresti Carrefourban a tonhalkonzerveket is elektronikus lopásgátlóval látják el.
  • A Mega Image a pisztáciát tartja olyan műanyag dobozban, amelyet csak a pénztáros tud kinyitni.
  • Kolozsváron pedig egy Lidl áruházban került riasztó a téliszalámira.

Szalámis-pepperonis pizza

Házilag pizzát készíteni egyáltalán nem olyan nagy ördöngösség, mint amilyennek sokan hiszik. Kicsit ugyan időigényes, de a végeredmény egészen biztosan kárpótolni fog a befektetett ...

Tonhalas gnocchi

A Szakácskönyvtár sorozat Tészták c. részében akadtam rá erre a receptre. Gyorsan összedobható, nagyon finom. Kicsi fiam reggelire ette és szerencsére nem volt gondja az új ízzel.

Isteni pisztáciás baklava

Bizonyára nem vagyunk egyedül azzal, hogy imádjuk a török édességek non plus ultráját, a csodálatosan ragacsos baklavát! És mivel egyáltalán nem bonyolult házilag elkészíteni, fogtuk ...

A riasztóval felszerelt termékekről itt találtok képeket!


Még több hír itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...