12 téli saláta, ami színt és egészséget visz az életedbe

Nem, ez bizony nem az eheti horoszkóp jóslata: az életünk tényleg színesebb és egészségesebb lesz, ha a lenti saláták egyikét elkészítjük. Főleg ilyenkor télen szükségünk van mindkettőre, hiszen messze még a napsütés.

  1. 1.

    Színes-illatos citrussaláta édesköménylevéllel

  2. 2.

    Mangós kimchi

  3. 3.

    Rosolli, a finn céklasaláta

  4. 4.

    Almás-répás lencsesaláta

  5. 5.

    Csípős koreai coleslaw

  6. 6.

    Céklatzatziki

  7. 7.

    Kínai ropogós zellersaláta

  8. 8.

    Langyos kölessaláta tökmaggal és gránátalmával

  9. 9.

    Almás-mézes coleslaw

  10. 10.

    Klasszikus coleslaw

  11. 11.

    Izraeli padlizsánsaláta

  12. 12.

    Ropogós vitaminsaláta

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Rántott gomba

A rántott gomba egy nagyszerű fogás, amit pillanatok alatt össze lehet dobni. Kívül ropogós, belül csodálatosan lédús. Tartármártással és rizi-bizivel tálalva egy örök klasszikus.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Nosalty

További cikkek

8 tökéletesen fűszeres magyaros főétel a nemzeti ünnepre

Mi is egy igazi, autentikus, magyaros főétel ismérve? Hogy általában fűszeres, hagymás-borsos-paprikás, legtöbbször piros színvilágú, laktató és húsos. Ja, és jár hozzá kinek-kinek a kedvenc körete: a párolt rizs, hagymás krumpli, nokedli, tarhonya vagy főtt tészta. És a savanyúság! Nemzeti ünnepekre pedig különösen ajánljuk őket.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!