A csirke felsőcomb a szárnyas talán legjobb része a mell után: sok rajta a hús, kevés az ín, és könnyebben átsüthető, mint a dobverő. Főzd/süsd mély ízű, fűszeres, tejszínes szószban, és tálald kedvenc köreteddel! Melyik csirke felsőcombból készült recept nyeri el a szíved?
-
1.
Barbár csirke
-
2.
Tejszínes mártásban sült csirkecomb
-
3.
Brokkolis csirke ahogy Kif Lee készíti
-
4.
Sajtos-tejszínes csirkecomb
-
5.
Szaftos sütőtökös-gombás sült csirke
-
6.
Gyors indiai vajas csirke
-
7.
Görög citromos csirkecombok
Még több tejszínes csirke vár itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!