7 guszta, szaftban úszó tejszínes csirke felsőcombból

Szószos, szaftos, mártásos...mindent szeretünk, amit tunkolni lehet, hát még, ha csirke felsőcombból készül! Rizs, főtt tészta, bulgur, burgonyaköret? Párosítsd azzal, amivel csak szeretnéd!

A csirke felsőcomb a szárnyas talán legjobb része a mell után: sok rajta a hús, kevés az ín, és könnyebben átsüthető, mint a dobverő. Főzd/süsd mély ízű, fűszeres, tejszínes szószban, és tálald kedvenc köreteddel! Melyik csirke felsőcombból készült recept nyeri el a szíved?

  1. 1.

    Barbár csirke

  2. 2.

    Tejszínes mártásban sült csirkecomb

  3. 3.

    Brokkolis csirke ahogy Kif Lee készíti

  4. 4.

    Sajtos-tejszínes csirkecomb

  5. 5.

    Szaftos sütőtökös-gombás sült csirke

  6. 6.

    Gyors indiai vajas csirke

  7. 7.

    Görög citromos csirkecombok

Még több tejszínes csirke vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek