7 guszta, szaftban úszó tejszínes csirke felsőcombból

Szószos, szaftos, mártásos...mindent szeretünk, amit tunkolni lehet, hát még, ha csirke felsőcombból készül! Rizs, főtt tészta, bulgur, burgonyaköret? Párosítsd azzal, amivel csak szeretnéd!

A csirke felsőcomb a szárnyas talán legjobb része a mell után: sok rajta a hús, kevés az ín, és könnyebben átsüthető, mint a dobverő. Főzd/süsd mély ízű, fűszeres, tejszínes szószban, és tálald kedvenc köreteddel! Melyik csirke felsőcombból készült recept nyeri el a szíved?

  1. 1.

    Barbár csirke

  2. 2.

    Tejszínes mártásban sült csirkecomb

  3. 3.

    Brokkolis csirke ahogy Kif Lee készíti

  4. 4.

    Sajtos-tejszínes csirkecomb

  5. 5.

    Szaftos sütőtökös-gombás sült csirke

  6. 6.

    Gyors indiai vajas csirke

  7. 7.

    Görög citromos csirkecombok

Még több tejszínes csirke vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...