10 tejszínben dőzsölő húsétel, amiért mindenünket odaadjuk

Minden húsétel álma, hogy egyszer tejszínes szószban úszva kerüljön a tányérra, és minden éhes ember álma, hogy egy ilyen tányérral szemben találja magát, amikor megkordul a gyomra. Melyikre esik a választás?

  1. 1.

    Barbár csirke

  2. 2.

    Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu

  3. 3.

    Sokhagymás csirkemell

  4. 4.

    Szaftos toszkán csirke

  5. 5.

    Füstölt paprikás-gombás csirkemell

  6. 6.

    Gombás-fehérboros csirkecomb

  7. 7.

    Gombás pulykamell bulgurral

  8. 8.

    Tárkonyos csirkeragu

  9. 9.

    Königsbergi gombóc

  10. 10.

    Csirkemell sajttal és baconnel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...