10 tejszínben dőzsölő húsétel, amiért mindenünket odaadjuk

Minden húsétel álma, hogy egyszer tejszínes szószban úszva kerüljön a tányérra, és minden éhes ember álma, hogy egy ilyen tányérral szemben találja magát, amikor megkordul a gyomra. Melyikre esik a választás?

  1. 1.

    Barbár csirke

  2. 2.

    Gyöngyhagymás-gombás csirkeragu

  3. 3.

    Sokhagymás csirkemell

  4. 4.

    Szaftos toszkán csirke

  5. 5.

    Füstölt paprikás-gombás csirkemell

  6. 6.

    Gombás-fehérboros csirkecomb

  7. 7.

    Gombás pulykamell bulgurral

  8. 8.

    Tárkonyos csirkeragu

  9. 9.

    Königsbergi gombóc

  10. 10.

    Csirkemell sajttal és baconnel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Címlapról ajánljuk

További cikkek