12 tejfölös sütemény, melyet imádtok majd

Azt gondoltad ebből a tejtermékből, csak sós dolgokat lehet készíteni? Próbáld ki valamelyik tejfölös süteményünket! Odaleszel érte.

A tejfölös sütemények rettenetesen finomak, így ha még kicsit kétkedve is fogadod ezeket az édességeket érdemes lehet kipróbálni. A tejfölös sütemények biztosan nem lesznek szárazak, ezt garantáljuk!

  1. 1.

    Egyszerű cseresznyés kevert süti

  2. 2.

    Kinder tejszelet házilag

  3. 3.

    Fűszeres almás béles tejfölös tésztával

  4. 4.

    Fejedelmi Rákóczi-túrós

  5. 5.

    Pilóta szelet

  6. 6.

    Mézes tejfölös pudingos szelet

  7. 7.

    Nagyi házi zserbója

  8. 8.

    Szuperegyszerű túrós süti

  9. 9.

    Kakaós-túrós sütemény Glaser konyhájából

  10. 10.

    Rengős túrós rétes

  11. 11.

    Diós-mézes szelet Tomatotree konyhájából

  12. 12.

    Pudingos-tejfölös szelet Gizitől

Még több tejfölös sütemény itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...