16 mennyei fogás, amiben kedvencünk, a tejföl a főszereplő

Mire nem képes a tejföl? Úgy tűnik nincs ilyen, hiszen a levesektől, a szendvicskrémeken keresztül, a főételeken át, egészen a desszertekig tudjuk használni. Minden krémesebb, lágyabb és sokkal finomabb lesz tőle, használjuk bőségesen.

  1. 1.

    Padlizsánropogós tejfölbundában

  2. 2.

    Túrónudli édes tejföllel

  3. 3.

    Blini fűszeres tejföllel és fürjtojással

  4. 4.

    Fokhagymás-sajtos csiga zöldfűszeres tejföllel

  5. 5.

    Kapros-tejfölös cukkinifőzelék

  6. 6.

    Tejfölös csirke Ildi konyhájából

  7. 7.

    Hagymás-tejfölös vajas omlós tészta

  8. 8.

    Tarjával töltött sajtos-tejfölös édesburgonya

  9. 9.

    Sonkás-tejfölös tekercs

  10. 10.

    Sajtos-tejfölös-sonkás pogácsa

  11. 11.

    Fűszeres almás béles tejfölös tésztával

  12. 12.

    Egyszerű tejfölös zöldbableves

  13. 13.

    Krémes tejfölös brokkolifőzelék

  14. 14.

    Tejfölben sült csirkecombok

  15. 15.

    Tejfölfagyi kétféle feltéttel

  16. 16.

    Vaníliás-ribizlis muffin tejfölös koronával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek