Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

A tejfölös csirkereceptek kategória már fogalom, szinte nincs is olyan húsimádó, akinek ne lenne a listája élén ez a mennyei comfort food. Sajtos, fokhagymás, szuper fűszeres öntetek, pácok, szószok, és az elmaradhatatlan tejföl teszi omlósan puhává a csirkehúst ezekben a tejfölös csirkereceptekben:

  1. 1.

    Tejfölös csirke Ildi konyhájából

  2. 2.

    Tejfölös-sajtos csirkemell

  3. 3.

    Vajpuha csirkemell tejfölös-fokhagymás bundában sütve

  4. 4.

    Tejfölös-boros csirkecombok

  5. 5.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  6. 6.

    Citromfüves-tejfölös csirkemell rukkolapesztós újkrumplival

  7. 7.

    Csirkemell tejfölös-currys szószban

  8. 8.

    Tejfölben sült csirkecombok

Még több tejfölös csirkerecept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...